Slide background
Slide background
Slide background

Guesthouse 'Anna-Grace' is een huis met een ziel!

Onze leuze is: kwaliteit, sfeer en rust.

“Anna-Grace” is een gerestaureerde stadshoeve met charmante binnenkoer. Centraal gelegen in het landelijke Diksmuide, op wandel- en fietsafstand van vele oorlogsbezienswaardigheden.

Gastronomisch zitten we bij tal van leuke restaurantjes of eetcafé’s die voor een culinaire ontdekking kunnen zorgen. U wordt verwelkomd door de gastvrouw. Na een zeer warm onthaal word je door haar begeleid naar één van onze vier sfeervolle, gezellige en eigentijdse guestrooms. Eén van onze kamers heeft de luxe een privé terras te hebben met uitzicht over de velden. Ieder kamer is voorzien van een fijn bed en badlinnen met verzorgingsproducten en hedendaags comfort.

Om uw dag optimaal te beginnen, serveren wij u een ontbijt met overheerlijke verse producten, vers van bij “de warme bakker” en dit met een heerlijk geurende koffie of thee. Zoals de man het graag heeft, op zondagmorgen de krant. Dit allemaal in onze supergezellige ontbijtruimte met open haard om de sfeer helemaal compleet te maken!

Wij wensen jullie te mogen verwelkomen en voor jullie een aangenaam en gezellig verblijf te kunnen verzorgen in ons sfeerhuis ‘Anna-Grace’.

Met vriendelijke groeten,
familie White-Devloo